divendres, 28 d’abril de 2017

P5 - EL NOSTRE COS I L'ESPAICOM JA SABEU,  HEM ESTAT APRENENT MOLTES COSES DEL NOSTRE COS. 
A MÉS D'ANOMENAR, ESCRIURE I CONÈIXER MÉS BÉ  PARTS DEL COS, TAMBÉ HEM FET ACTIVITATS PER SITUAR EL NOSTRE COS A L'ESPAI QUE ENS ENVOLTA.

HEM TREBALLAT DE FORMA DIVERTIDA EL LLENGUATGE DE DIRECCIONS, DE GIRS, LA LATERALITAT I ALTRES CONCEPTES ESPAI-TEMPORALS (ORIENTACIÓ ESPACIAL). ABANS DE FER AQUESTES ACTIVITATS  HEM CANTAT I BALLAT CANÇONS DE CONCEPTES ESPACIALS: DAVANT, DARRERA, LA DRETA, L'ESQUERRA, AMUNT, AVALL, ... I HEM FET DIFERENTS JOCS.

- JOC, DEL COS I L'ESPAI, A LA CLASSE: ENS HEM HAGUT DE DESPLAÇAR, TOT FENT UN ITINERARI, PER TROBAR UN OBJECTE. PRIMER , SEGUINT UNES PISTES HEM ENDEVINAT L'OBJECTE I DESPRÉS SEGUINT LES ORDRES L'HEM TROBAT ON ESTAVA AMAGAT.
EN ACABAR,  HEM DIBUIXAT L'ITINERARI FET PER TROBAR L'OBJECTE. HO HEM FET MOLT BÉ !
                    


                                                       FOTOS JOC DEL COS I L'ESPAI

                                          

                                                        FOTOS ITINERARI COS I ESPAI

- JOC, DEL COS I L'ESPAI, A L'ESCOLA: EL MENJADOR DE L'ESCOLA, ON ÉS? A BAIX, I LA CLASSE DE LA MARIA TERESA? A DALT, I LA CUINA? A BAIX, ... 

- TAMBÉ HEM FEM L'ITINERARI DE CASA A L'ESCOLA, DIBUIXANT I/O ESCRIVINT PUNTS D'INTERÈS DEL CAMÍ. AQUESTA ACTIVITAT S'HA FET AMB L'AJUDA DELS PARES. A CLASSE HO HEM EXPLICAT I EXPOSAT ALS COMPANYS.


     
                                                     FOTOS ITINERARI CASA - ESCOLA

HA ESTAT UN APRENENTATGE SIGNIFICATIU BASAT EN EL JOC I EN LA VIDA QUOTIDIANA.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada