dimecres, 21 de juny de 2017

P5 - LA NOSTRA PRIMERA CARTAAL LLARG DEL CURS HEM APRÈS A ESCRIURE, CADASCÚ HA ANAT AL SEU RITME, I ESTEM MOLT ANIMATS A ESCRIURE PARAULES I FRASES. DEGUT A AIXÒ ENS HEM ENGRESCAT A FER-VOS UNA CARTA " LA NOSTRA PRIMERA CARTA" !!! EXPLICANT EL QUÈ MÉS ENS HA AGRADAT AQUEST CURS I EL QUÈ VOLEM FER AQUEST ESTIU. TAMBÉ HEM APRÈS QUE TOTES LES CARTES TENEN UN INICI: HOLA, ... I UN FINAL: ADÉU, ... I A L'ACOMIADAR-NOS PODEM POSAR: MOLTS PETONS, UNA ABRAÇADA, T'ESTIMO, ... PER TANT JA SABEM COM ES FA UNA CARTA !!!

SEGUR QUE JA HEU REBUT LA NOSTRA CARTA A LA BÚSTIA DE CASA, I ESPEREM US HAGI FET MOLTA IL·LUSIÓ !!! ARA JA PODEU VEURE I COMPARTIR LES CARTES DE TOTS ELS ESQUIMALS DE P5.

VAM ANAR A LA BÚSTIA, A PROP DE L'ESCOLA, I LES VAM ENVIAR MOLT EMOCIONATS. HEM SABUT GUARDAR EL SECRET FINS QUE AQUESTA ARRIBÉS A CASA. ESPEREM US AGRADIN MOLT I VEIEU COM HEM ANAT APRENENT I MILLORANT.

EL CURS JA S'HA ACABAT I L'ESTIU JA HA COMENÇAT !!! HEM TREBALLAT MOLT I DE VALENT I HEM APRÈS MOLTES COSES. ELS ESQUIMALS HEM ACABAT EL NOSTRE LLARG VIATGE PEL POL NORD I HEM PASSAT MOLT FRED !!! ARA VOLEM GAUDIR DEL SOL I DE L’ESTIU PER DESCANSAR I ARRIBAR AMB FORCES PER COMENÇAR EL NOU CURS. JA ENS HEM FET GRANS !!!

US DESITGEM QUÈ PASSEU MOLT BON ESTIU I GAUDIU DE FER TOT ALLÒ QUE US VINGUI MÉS DE GUST !!!
              

                                                        FOTOS CARTES PARES
      

                                                       FOTOS ANEM A LA BÚSTIA

                                       

                                                       FOTOS GRUP FINAL DE CURS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada